Naujienos

Projektas „Žibančios moliūgų trobelės“

Projektas ,,Žibančios moliūgų trobelės“
Paskutinę savaitę prieš mokinių rudens atostogas Sūdavos pagrindinės mokyklos aplinką papuošė stebuklingas miško gyventojų miestelis ,,Žibančios moliūgų trobelės“. Šio miestelio įkūrėjai – pradinių klasių mokytojos, mokiniai ir jų tėveliai.
Mokytojos klasėse organizavo kūrybines popietes vaikams, kurių metu visi skaitė, pasakojo, kūrė istorijas, pasakas apie nykštukus, elfus, fėjas ir kitus miško gyventojus. Tai praturtino vaikų vaizduotę ir skatino kūrybiškumą, literatūrinį supratimą, ugdė gebėjimą bendradarbiauti, kurti ir dalintis idėjomis su kitais.
Pasitelkdami savo kūrybinius gebėjimus, naudodami moliūgus ir įvairią gamtinę medžiagą, namuose kartu su tėvais vaikai sukūrė paslaptingų miško gyventojų trobeles. Kitą dieną atnešę jas į mokyklą sukūrė tikrą miestelį.
Tai nuostabi iniciatyva! Šis projektas skatino visos bendruomenės aktyvumą, sukūrė malonius atsiminimus tiek vaikams, tiek suaugusiems! Mokytojų, tėvų ir mokinių bendradarbiavimas sukūrė nuostabią aplinką, kurioje vaikai galėjo išreikšti savo kūrybiškumą ir kartu mokytis!

 

Pradinių klasių mokytojos