Naujienos

Sniego diena grupėse ,,Spinduliukai“ ir ,,Pelėdžiukai ‘‘

Tarptautinė slidinėjimo federacija, trečiąjį sausio mėnesio sekmadienį paskelbė Sniego diena ir kviečia visus kiekvienais metais džiaugtis žiemos pramogomis. Šia proga sausio 22d. Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių ,,Spinduliukai“ ir ,,Pelėdžiukai‘‘ ugdytiniai vykdė fizinio aktyvumo ir bendradarbiavimo projektą ,,Sniego diena“.
Pagrindinis šio projekto tikslas buvo pasimėgauti žiemos pramogomis: smagiai ir sveikai praleisti laiką gryname ore, žaisti žiemos žaidimus, skatinti vaikų aktyvumą, bendradarbiavimą, kūrybiškumą ir norą eksperimentuoti.
Vaikai lipdė besmegenius, statė sniego pilis, atliko eksperimentą ,,Vulkano išsiveržimas“, čiuožinėjo su čiuožyklėmis, žaidė įvairius judriuosius žaidimus, mesdami į taikinį sniego gniūžtėmis išbandė savo akies taiklumą, žaidė žaidimą ,,Sniego žmogaus pėdsakais“, atliko kūrybines užduotis-tapyba ant sniego. Įvairi žiemos pramogų veikla ir laikas gryname ore suteikė vaikams daug įspūdžių, bendros veiklos suvienijo, o geros patirtys paliko daug gerų emocijų.

 

Priešmokyklinio ugdymo mokytoja Daiva Staneikienė